A. Lange & Söhne - Saxonia Annual Calendar - 330.032 - Unisex - 2011-heden

Doe een bod

Beschrijving : Een nu stopgezette, door de fabriek bestickerde A. Lange & Sohne Saxonia jaarkalender in ros├ęgoud voor de veiling. Volledige onderhoudsbeurt uitgevoerd door Lange eind 2022.

Accessoires: doos, papieren, servicepapieren en garantiebewijs, pin pusher

Productafmetingen
Diameter kast: 38,5 mm
Lug tot lug: 47,1 mm
Dikte: 10,1 mm

Conditie : Nieuwstaat

Verzekerd verzonden

Opmerkingen voor bieders:

1. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en worden er geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid etc. toegestaan of gehonoreerd. Raadpleeg de afbeeldingen aangezien deze deel uitmaken van de beschrijving

2. Kopers zijn verantwoordelijk voor extra douanerechten die worden geheven door de belastingdienst van elk land. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt wegens niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle gemaakte verzendings-, inklarings- en andere extra kosten.

3. In het geval van annulering naar goeddunken van de koper na verzending van het artikel, is de koper aansprakelijk voor alle verzendkosten voor retourzending, administratiekosten en douanekosten die verschuldigd zijn om het horloge terug te sturen en opnieuw te importeren.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen