Corum - Bubble Chronograph “NO RESERVE PRICE“ - 396.150.20 - Heren - 1990-1999

Doe een bod

HET HORLOGE
Corum Chrono Bubble, uit de jaren 2000. Chronograaf - Quartz. Roestvrij stalen kast. Wit lederen originele Corum band, in goede staat maar met gebruikssporen, met originele Corum sluiting. Het horloge is te vinden onder ref.: 396.150.20. In zeer goede esthetische staat en in zeer goede staat. Diameter: 46 mm (exclusief kroon). Originele schroef Corum kroon. Het horloge wordt geleverd met een reisdoos.

BLAUWE PRINT
Maker: Corum
Model: "Bubbel"
Referentie: 396.150.20
Kaliber: Kwarts
Jaar/ tijdperk: Augustus 1990
Materiaal kast: Krokodillenleer
Diameter kast: 45 millimeter
Band en sluiting: roestvrijstalen mesh armband
Kristalmateriaal: saffierkristal
Wijzerplaat: Zwart
Lume: Ja, uurmarkering ronde plots
Doos/papieren: Verzekerde reiskoffer, geen papieren

MERKEN VAN TIJD
Het horloge is in gedragen staat en heeft gezien de leeftijd normale gebruikskrasjes. De leren krokodillenband heeft wat gebruikssporen maar is vol en in werkende staat. De sluiting heeft opvallende krassen maar doet geen afbreuk aan de Corum-gravure. Het horloge wordt geleverd in volledig werkende staat en heeft een nieuwe batterij


Bekijk alle aangeleverde foto's. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor informatie of bijzonderheden over het horloge.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via PostNL Express met trackingcode. Levertijd is slechts enkele werkdagen voor Europa en ca. 5-7 dagen voor andere niet-EU-landen. Houd alstublieft rekening met douanerechten. Koper is verantwoordelijk voor import btw en belastingen indien nodig.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen