Hermès - Kelly - "NO RESERVE PRICE" - Dames - 2000-2010

Doe een bod

Een volledig geserviced Hermès verguld dames polshorloge, model Kelly op nieuwe Hermés gesigneerde orchergele Barenia lederen band.
Horloge is geserviced en in uitstekende staat.

De vergulde geribbelde kast meet 22 mm, exclusief de door Hermès gesigneerde kroon.
De wijzerplaat in rood gesigneerd onder 12. Hermés gesigneerde kroon.
Achterkant van de kast ook met geribbeld patroon.
Kast is genummerd en gesigneerd met de naam van de maker aan boven- en onderkant. Het horloge kan uit de lus van het hangslot worden verwijderd door de zegelbout los te draaien. (zie detailfoto).
Horloge wordt aangedreven door het Hermés Swiss quartz uurwerk en komt op Hermés gesigneerde orcher gele lederen band met Hermés vergulde gesp. Horloge past om polsen tot 16 cm.
Horloge wordt goed verpakt en verzekerd verzonden met track en trace met DHL Express, dus 2 à 3 dagen bij u na betaling aan Catawiki.

We doen ons best om onze horloges zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en we stellen uw positieve feedback zeer op prijs.
Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, verzoeken wij u vriendelijk om geen negatieve feedback achter te laten, maar contact met ons op te nemen via het Catawiki-mailsysteem, zodat we u kunnen helpen eventuele problemen op te lossen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen