Mühle Glashütte - HORCH853 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Uniek eerbetoon aan meer dan 50 jaar samenwerking tussen de maker van Muhle Nautische Instrumente en het automobielconsortium Audi-Horch. In de jaren 30 maakte Muhle een toerenteller voor de Horch model 853 auto. Wijzerplaat en wijzers van het horloge lijken op de originele meter en de fijn bewerkte stalen kast lijkt op de frontgrill van de auto. Tan gestikte lederen band is hetzelfde als de bekleding van de beroemde klassieke auto. Dit prachtige horloge wordt aangedreven door de beroemde ETA / VALJOUX Cal. 7750 25 jewels Zwitsers automatisch chronograaf uurwerk afgewerkt in Glashutte, Duitsland door Muhle. Een mooi uurwerk eerbetoon aan een klassieke Audi-voorganger: de Horch-auto.

Uurwerk: ETA / VALJOUX Cal. 7750 2 * jewels Swiss Automatic.
Functies: 12 uur, 30 min, 60 sec registreert chronograaf.
Kast: Massief AISI 316L roestvrij staal. Het ontwerp van de behuizing lijkt op de radiatorgrille van de originele Audi-Horch-auto.
Kroon: oversized stijl. Fabriekslogo gegraveerd / reliëf.
Kristal: saffier. Koepelvormig profiel.
Wijzerplaat: Zilverkleurig. Guilloche textuur. Toegepaste toonmarkeringen van gepolijst staal.
Wijzers: zwart gelakt. Rood geverfde punten die lijken op de naald op de toerenteller op het originele Audi-Horch model 853.
Achterkant kast: schroefstijl (met schroefdraad). Observatiekristal.
Band: Tan kleur. Echt leder. Gewatteerd en gestikt. De kleur en het stiksel is een exacte reproductie van de lederen stoelen in de originele auto.
Sluiting: traditionele tangstijl. Fabriekslogo gegraveerd / reliëf.
Waterbestendigheid: 50m / 165ft / 5atm.
Grootte horlogekast: 42,00 mm. 15,00 mm.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie.
Overig: wordt geleverd in een zeer verfijnde en unieke presentatiedoos. Limited Edition-serie. Wereldwijd geproduceerde hoeveelheid van slechts :. 853 stuks. Dit is een commercieel horloge besteld door AUDI, Duitsland ter ere van het originele fabrieksmodel Horch853.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen