Rolex - Submariner Date - 16610T - Heren - 2009

Doe een bod

Laat ons u het meesterwerk van het Rolex-merk presenteren - Submariner Date. Submariner is sinds 1927 een onvermijdelijk onderdeel van watersport en zeilen. Toen de bekende zwemmer Mercedes Gleitze met een Submariner over het Kanaal zwom, kreeg dit model na dat evenement de sleutelwaarde. RVS Submariner Date is gemaakt in de periode 2008-2009, met de referentie 16610T, waarbij de letter "T" gezonken gaten betekent. Ook al bestaat het horloge al tien jaar, het is in een goed werkende staat en net zo nuttig en prachtig als jaren geleden. De originele zwarte wijzerplaat heeft witte lichtgevende uurmarkeringen en is gesigneerd met "Rolex". "Oyster Perpetual Date", "Submariner", "1000ft = 300m", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "Swiss Made" en heeft een datumaanduiding op 3 uur. Deze glinsterende lichtgevende uren-, minuten- en secondewijzers draaien rond de unidirectionele 60 minuten gegradueerde zwarte lunette. De kast meet ongeveer 40 mm (1,57 inch) breed exclusief de kroon en 48 mm (1,88 inch) van lug tot lug is in goede staat en heeft een aantal nauwelijks zichtbare krassen op het oppervlak. De opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: V61XXXX
Diameter: 40 mm (1,57 inch) diameter exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat;
Band: Originele "Rolex" edelstalen armband circa 21 cm inclusief horlogekast, met originele "Rolex" sluiting;
Overige specificaties: met originele "Rolex" doos, maar helaas zonder papieren die in de loop van de tijd verloren zijn gegaan.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.

Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Stel gerust vragen!

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen