Tudor - Prince Oyster Date - Ref. 72033 - Unisex - 1990-1999

Doe een bod

*** Dit is een klassiek en vintage Rolex Tudor Prince Oyster Date automatisch horloge met Oyster kast. Gecanneleerde 18K geelgouden bezel in goede staat. Zie foto's voor details. Dit vintage Rolex Tudor horloge behoudt zijn waarden ongelooflijk goed. Het is een geweldig uurwerk en een grotere investering voor jou en ook een heel goed kerstcadeau voor je geliefde. ***

*** Rolex Oyster kast, Rolex Crown, Rolex Case Back, originele Tudor armband en originele Tudor wijzerplaat ***

- Rolex Tudor
- Ref. 72033
- Het horloge is gemaakt van 18K gouden bezel en staal
- Totaal gewicht is 0,2 kg
- Maat/diameter van het horloge
(van links naar rechts, zonder kroon is 32 mm)
- Maat/lengte polsband/armband is 16 cm (100% origineel Tudor).
- Conditie: kleine krasjes in zeer goede staat met gebruikssporen etc.)
- Verzendmethode: aangetekende verzending door de lucht en verzekerd
- Waterdicht: nee
- Rolex kroon, Rolex achterdeksel en Rolex oesterkast
- Achterkant: zeer duidelijke Rolex handtekening

*** Gezien de Covid-19 kan de levertijd langer zijn dan normaal, wat volledig buiten de controle van de verkoper ligt. ***

Opmerkingen!!!

1. Disclaimer: dit horloge bevat aftermarket-aanpassingen zonder toestemming van het merk. Dit kan van invloed zijn op de waarde van het horloge en kan de garantie van de fabrikant ongeldig maken. Het merk kan service en reparatie weigeren aan horloges die zijn aangepast door horlogemakers zonder vergunning. Als de koper erop staat dit horloge naar het bedrijf Rolex te sturen voor inspectie/reparatie/controle en dit horloge wordt uiteindelijk in beslag genomen, zullen we de koper hoe dan ook niet terugbetalen.

2. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie verleend en worden geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid enz. toegestaan of gehonoreerd.

3. Internationale doorvoer (exclusief inklaring) duurt gewoonlijk ongeveer 4-5 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douaneautoriteiten van elk land het pakket bij aankomst in uw land verwerken. Bied daarom alleen als u zich op uw gemak voelt met een mogelijke langere vertraging in de levering gedurende deze periode.

4. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw die door de belastingautoriteiten van elk land kan worden geheven. Neem daarom bij twijfel contact op met de relevante autoriteiten en bied dienovereenkomstig.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen