Omega - Apollo 11 Speedmaster 35th Anniversary - Panda Dial - 3569.31.00 - Heren - 2011

Doe een bod

U biedt op de Very Rare OMEGA Speedmaster Professional Moonwatch Apollo XI Limited 35th Anniversary, een van OMEGA's meest iconische uurwerken, gemaakt in 2011. Het hart van deze chronograaf is OMEGA's mechanische kaliber 1861 met 18 juwelen. Dit horloge is in goede staat. Deze OMEGA 1969 Speedmaster Professional Moonwatch Apollo XI heeft een "Panda" wijzerplaat bedekt met een hesaliet kristal en versierd met een kleine seconde wijzerplaat, 30 minuten recorder en 12 uur recorder, samen met een centrale chronograaf wijzer. De zwarte lunette, met zijn tachymetrische schaal, is gemonteerd op een 42 mm roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 48 mm van lug tot lug verkeert overal in goede vintage staat, met kleine krasjes op het oppervlak die te verwachten zijn op elk horloge van deze leeftijd . De achterdeksel gesigneerd "Apollo 11 35th Anniversary Limited Edition" en met een afbeelding van een adelaar die op de maan landt met de aarde op de achtergrond. Dit is een gelimiteerde oplage van 3.500 exemplaren die in 2004 werd uitgebracht ter herdenking van de 35e verjaardag van de landing van de Apollo 11 op de maan in 1969. Dit uurwerk verkeert over het algemeen in uitstekende gebruikte staat.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.


Zaaknummer: 7713XXXX
Afmetingen: 42 mm (1,65 inch) roestvrijstalen kast exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele "Panda" wijzerplaat;
Band: Het horloge wordt gepresenteerd op een originele "Omega" roestvrijstalen band van ongeveer 19 cm inclusief de horlogekast; met de referentie 1998, eindschakels 849, gesigneerd "Speedmaster Professional" met "Omega" logo.
Overig: Met originele "Omega" doos en papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen