Omega - De Ville - 151.0039 - Good Condition - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Omschrijving
Kaliber 711
Kast: SS 36 x 38 mm, kleine krasjes op bezel
Wijzerplaat: Zilverkleurige wijzerplaat met zwarte markers en wijzers (geen secondewijzer); geen grote vlekken behalve een lichte cirkelvormige vlek in het midden
Kristal: kleine krasjes
Band: Nieuwe zwarte lederen band
(Opmerking: in het geval van een discrepantie tussen de beschrijving en afbeeldingen, hebben de afbeeldingen voorrang)

De algehele staat is goed en het horloge loopt normaal maar de servicegeschiedenis is niet bekend. Verkocht zoals het is.

Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL eCommerce Azië

OPMERKINGEN !!!
1. Het horloge wordt verkocht zoals het is. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2. Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) duurt gewoonlijk maximaal 2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan tot 4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Azië, Europa en de VS. Volg de bezorgstatus op het trackingportaal van DHL eCommerce Asia voor de laatste update, aangezien deze mogelijk niet nauwkeurig wordt weergegeven in het Catawiki-systeem. Bied ook alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

3. Volgens de leveringsvoorwaarden van DHL eCommerce Asia wordt de last mile levering bij aankomst in het land van bestemming gewoonlijk uitgevoerd door de lokale postdienst. Daarom kunt u, wat betreft de bezorgstatus, naast het controleren van het DHL eCommerce-trackingportaal, ook contact opnemen met uw lokale postdienst, indien nodig of mogelijk, zodra het pakket is aangekomen in het land van bestemming.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen