Omega - De Ville - 162.047 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Omschrijving
Kaliber 1002
Kast: SS 36 x 36 mm, goede staat met slechts kleine krasjes
Wijzerplaat: Zilverkleurige wijzerplaat met zwarte markers en wijzers. Wijzerplaat is redelijk schoon met wat kleine vlekjes en vuil.
Kristal: krassen en 2 inkepingen langs de randen
Datum: Quickset datumfunctie werkt (kroon 1 stap uittrekken en draaien om te wisselen)
Band: Zwart lederen band met Omega logo gesp (gebruikt). Lug breedte 18 mm.

De algehele staat is redelijk en het horloge loopt normaal maar de servicegeschiedenis is niet bekend.
Verkocht zoals het is.

Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL eCommerce Aziƫ

OPMERKINGEN !!!
1. Het horloge wordt verkocht zoals het is. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2. Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) duurt gewoonlijk maximaal 2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan tot 4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douane van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

3. Volgens de leveringsvoorwaarden van DHL eCommerce Asia wordt de last mile levering bij aankomst in het land van bestemming uitgevoerd door de lokale postdienst. Daarom, wat betreft de bezorgstatus, kunt u, naast het controleren van het DHL eCommerce-trackingportaal (controleer niet de status in het Catawiki-systeem, aangezien deze mogelijk niet nauwkeurig wordt weergegeven), ook contact opnemen met uw lokale postdienst waar nodig of mogelijk met hetzelfde tracking-ID zodra het pakket is aangekomen in het land van bestemming.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen