Omega - De Ville- 396.7008 - Heren - 1990-1999

Doe een bod

Dit is een klassieke Omega DeVille dresswatch uit de jaren 90 voor de liefhebber van symmetriehorloges. Het is in goede staat met de originele doos.


Dit stuk wordt aangedreven door het Omega 1432-uurwerk en tikt betrouwbaar weg. Het uurwerk is in uitstekende esthetische staat en loopt zeer goed op tijd voor een horloge van zijn leeftijd.

De goed bewerkte tweekleurige kast meet 32 mm (exclusief kroon) en is in zeer goede staat met weinig gebruikssporen. Het is gesatineerd roestvrij staal met rondom vergulde laag. Hij wordt geleverd met de originele bicolor armband (18-19cm), mist Omega-logo op de sluiting en de originele kroon.

De onberispelijke grijze wijzerplaat is voorzien van gouden indexwijzers, lijnuurindexen, gouden datumvenster op 6 uur (een zeldzaam kenmerk) en is gesigneerd "Omega DeVille".Deze DeVille dresswatch is een elegant icoon uit de jaren 90 met subtiele maar toch opvallende details. Het tweekleurige ontwerp maakt deze Omega een ingewikkeld stuk voor zowel de verzamelaar als de horlogeliefhebber.
Controleer a.u.b. alle foto's, want ze vormen een essentieel onderdeel van de beschrijving.
Veilig verpakt, verzonden, gevolgd en verzekerd via DHL. Eventuele importkosten (tarieven, belastingen, etc.) zijn voor rekening van de koper.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 10 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen