Omega - Seamaster - 2576-2 - Serviced, Great Condition - Heren - 1950-1959

Doe een bod

Omschrijving
Kaliber: 342; half rotor model, uurwerk is in goede staat
Serienr.: 1281XXXX
Bouwjaar: 1950
Kast: SS 34,5 x 42,6 mm, in goede staat met slechts kleine krasjes/deukjes
Wijzerplaat: Zilverkleurige wijzerplaat met zilveren markeringen en wijzers en kleine secondewijzer; weinig tot geen zichtbare vlekken
Kristal: Redelijk schoon met enkele kleine krasjes en polijstsporen
Band: Groene leren band (gebruikt, in slechte staat). Nokbreedte 18 mm.
(Opmerking: in het geval van een discrepantie tussen de beschrijving en afbeeldingen, hebben de afbeeldingen voorrang)

Volgens de vorige eigenaar heeft het horloge recent een servicebeurt gehad. Algehele staat is zeer goed en horloge loopt normaal. Verkocht zoals het is.

Verzekerde verzending via de volgende kanalen:
Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL Express of DHL eCommerce Asia (afhankelijk van het land en of het afleveradres zich op een externe locatie bevindt)

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN!! LET OP ALVORENS TE BIEDEN!!
1. Het horloge wordt verkocht zoals het is. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt vanwege niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle verzend-, inklaringskosten en andere administratiekosten die in mindering worden gebracht op de betaalde betaling.

3. Voor levering door DHL Express - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt gewoonlijk ongeveer 1-2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

4. Voor levering door DHL eCommerce Asia - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) duurt gewoonlijk tot 2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan tot 3-4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

5. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douane van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen