Omega - Seamaster 600 - 136.011 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Omschrijving
Kaliber: 613
Serienummer: 2511XXXX
Bouwjaar: 1968
Kast: SS 34,3 x 39,7 mm, in goede staat met scherpe randen en kleine krasjes
Wijzerplaat: Zilverkleurige wijzerplaat met zilveren markers en wijzers; weinig tot geen zichtbare vlekken of beschadigingen
Datum: Quickset-functie werkt (kroon uittrekken om 1 dag vooruit te gaan)
Kristal: Redelijk schoon met enkele kleine krasjes en polijstsporen
Band: Omega zwart lederen band met Omega logo gesp (gebruikt, in redelijke staat). Nokbreedte 18 mm.
(Opmerking: in het geval van een discrepantie tussen de beschrijving en afbeeldingen, hebben de afbeeldingen voorrang)
Servicegeschiedenis onbekend, maar de algehele staat is goed en het horloge loopt normaal. Verkocht zoals het is.

Verzekerde verzending via de volgende kanalen:
Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL Express of DHL eCommerce Asia (afhankelijk van het land en of het afleveradres zich op een externe locatie bevindt)

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN!! LET OP ALVORENS TE BIEDEN!!
1. Het horloge wordt verkocht zoals het is. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt vanwege niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle verzend-, inklaringskosten en andere administratiekosten die in mindering worden gebracht op de betaalde betaling.

3. Voor levering door DHL Express - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt gewoonlijk ongeveer 1-2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

4. Voor levering door DHL eCommerce Asia - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) duurt gewoonlijk tot 2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan tot 3-4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

5. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douane van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen