Omega - Seamaster Professional 200m - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Omschrijving
Kast: SS 37,0 x 40,5 mm; in redelijke staat met wat krasjes en deukjes
Wijzerplaat: Gouden wijzerplaat met puntmarkeringen en witte wijzers; enkele vlekken langs de buitenrand rond de 10 uur marker
Kristal: helder met kleine krasjes
Datum: Quickset-functie werkt (door bewegende uurwijzer)
Armband: Originele SS Omega armband. Lengte 18 cm (Omega logo ontbreekt)
(Opmerking: in het geval van een discrepantie tussen de beschrijving en afbeeldingen, hebben de afbeeldingen voorrang)

De algehele staat is redelijk goed en het horloge loopt normaal maar de servicegeschiedenis is niet bekend. Verkocht zoals het is.

Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL Express

Opmerkingen !!!
1. Het horloge wordt verkocht zoals het is. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2. Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt gewoonlijk ongeveer 1-2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douane van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

3. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en / of btw-heffingen die door de belastingautoriteiten van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom bij twijfel contact op met de relevante autoriteiten en bied dienovereenkomstig.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen