Omega - Speedmaster Moonwatch Apollo XVII 45th Anniversary ‘TRIBUTE TO GENE CERNAN’ - Heren - 2011-heden

Doe een bod

OMEGA Speedmaster Professional Moonwatch Apollo XVII Ref. 311.30.42.30.03.001 ‘TRIBUTE TO GENE CERNAN’ 45-jarig jubileum, gelimiteerde editie. Deze nieuwe Omega Speedmaster is gemaakt om hulde te brengen aan zowel de 45e verjaardag van de Apollo 17-missie, en in het bijzonder aan een van de astronauten die aan boord was, Eugene ‘Gene’ Cernan. Het merk geeft het een frisse en ongekende stijl, met een combinatie van blauwe en gouden accenten. Met twee belangrijke details op de wijzerplaat: het officiële Apollo 17-embleem in de sub-teller op 9, het toont een afbeelding van Apollo, de Griekse zonnegod, naast een deel van de maan en de vermelding "05:34 GMT" gedrukt in rood, onder de naam van het horloge op 12. Dit verwijst naar het exacte tijdstip waarop Gene Cernan een stap terug deed in de Lunar Module, waarmee hij de laatste keer markeerde dat een man op het oppervlak van de maan liep. Een ding om op te merken is de aanwezigheid van een saffierglas over de wijzerplaat, en niet van een Hesaliet (plexiglas kristal) zoals in de standaard Moonwatch. De blauwe bezel, met zijn tachymetrische schaal, is gemonteerd op een 42 mm roestvrijstalen kast exclusief kroon en 48 mm van lug tot lug is in goede staat. Het achterdeksel gesigneerd "A Tribute to Gene Cernan", "Apollo XVII", "45th Anniversary", "Limited Edition" en de afbeelding van Apollo. De opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Omega” logo. Deze Omega Speedmaster Apollo 17 45th Anniversary ref. 311.30.42.30.03.001 is een gelimiteerde oplage van 1972 stuks.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: 7875XXXX
Afmetingen: 42 mm (1,65 inch) roestvrijstalen kast exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele blauwe wijzerplaat;
Armband: Het horloge wordt gepresenteerd op een originele "Omega" roestvrijstalen armband van ongeveer 20 cm (7,88 inch) inclusief de horlogekast.
Overig: Met originele "Omega" doos, zonder papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen