Omega - Speedy Tuesday Speedmaster - Anniversary Series - Limited Edition - 311.32.42.30.01.001 - Heren - 2017

Doe een bod

Deze make-over van de Speedmaster "Alaska Project III" uit 1978, die de 5e verjaardag van #SpeedyTuesday viert, is ontspiegeld en gemakkelijk te lezen met een kast met matte afwerking en grote radiale cijfers op de hulpwijzerplaten. De "omgekeerde panda" -stijl plaatst witte opaline-zilverachtige subdials tegen een zwarte wijzerplaat, omringd door een zwarte aluminium ring. Het toegepaste vintage OMEGA-logo is gerhodineerd, de uurmarkeringen zijn bedekt met Super-LumiNova en alle markeringen en subdials zijn bedekt met lichtgevende inkt. Er is een centraal OMEGA-logo op het koepelvormige hesaliet-kristal. De inschroefbare achterkant van de kast is omgeven door de woorden SPEEDY DINSDAG VERJAARDAG - EEN EERBETOON AAN ALASKA PROJECT III en het Limited Edition-nummer (X / 2012). Rondom de achterkant van de kast staat het woord RADIAAL. Het horloge heeft een NATO band. Het wordt aangedreven door het OMEGA-kaliber 1861.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.


Zaaknummer: 7875XXXX
Afmetingen: 42 mm (1,65 inch) roestvrijstalen kast exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat;
Armband: Het horloge wordt gepresenteerd op originele NATO-band en roestvrijstalen gesp en een extra bruine leren band.
Anderen: volledige set.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen