Rolex - Air-King Precision - 14000 - Unisex - 1996

Doe een bod

ORIGINELE ROLEX OYSTER PERPETUAL AIR-KING PRECISION 14000 BLACK DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1996. Het horloge is een prachtige tijdvrede die in zeer goede staat verkeert en in prima werkende staat verkeert. Dit model heeft een originele zwarte wijzerplaat met zilveren uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Air-King", "Precision", "T Swiss Made T". De centrale uren-, minuten- en secondewijzers zijn zilverkleurig. De gladde roestvrijstalen ring is gemonteerd op de 34 mm (1,33 inch) roestvrijstalen kast, die in goede staat is zonder zware krassen op het oppervlak, ook al bestaat het horloge al meer dan twee decennia. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende Rolex-logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: T95XXXX
Diameter: 34 mm (1,33 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat
Armband: Originele "Rolex" roestvrij stalen "Oyster" armband van ongeveer 19,5 cm (7,68 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting.
Overig: Met originele "Rolex" doos, maar helaas zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen