Rolex - Air-King Precision - 14010 - Unisex - 1995

Doe een bod

ORIGINELE ROLEX OYSTER PERPETUAL AIR-KING PRECISION 14010 WHITE ROMAN DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1995. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele witte wijzerplaat met Romeinse uurcijfers en zilveren uurmarkeringen erboven, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Air-King", "Precision", "T Swiss Made T". Met mooie zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers. Op de 34 mm (1,33 inch) roestvrijstalen kast zonder kroon is een prachtige door een motor gedraaide roestvrijstalen ring gemonteerd en 43 mm (1,69 inch) van lug tot lug is in goede staat, met oppervlaktekrassen die te verwachten zijn op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en gesigneerd met het bekende "Rolex" -logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: W75XXXX
Diameter: 34 mm (1,33 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele witte Romeinse wijzerplaat
Band: Originele roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 18,5 cm (7,28 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting.
Overig: Met originele "Rolex" doos, zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen