Rolex - Date Blue Sigma Dial - 1501 - Unisex - 1975

Doe een bod

ORIGINELE ROLEX OYSTER PERPETUAL DATE 1501 SUN-BRUSHED BLUE SIGMA DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1975. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele sun-brushed exclusieve blauwe “Sigma” wijzerplaat die voornamelijk voorkomt op Date en Datejust modellen en geeft aan dat de uurindexen van goud zijn. Gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Date", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "sT Swiss Ts". Een mooie zilveren uren, minuten en centrale secondewijzer met de datum op 3 uur positie. Gecanneleerde motor gedraaide roestvrijstalen ring is gemonteerd op de bovenkant van 34 mm (1,37 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 42 mm (1,65 inch) van lug tot lug is in goede staat, met oppervlaktekrassen die te verwachten zijn op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en gesigneerd met het bekende "Rolex" logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: 397XXXX
Diameter: 34 mm (1,37 inch) diameter exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele zongeborstelde blauwe "Sigma" wijzerplaat;
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 20 cm (7,88 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting;
Overig: Met originele "Rolex" doos, zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.

Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen