Rolex - Datejust - 1603 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Origineel ROLEX DATEJUST AUTOMATIC 1603 RESTORED BLACK MATTE PIE-PAN DIAL RVS horloge, gemaakt in 1969. Het horloge is in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Origineel gerestaureerde zwarte matte pie-pan wijzerplaat, met zilveren uurmarkeringen en gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss T". Een prachtige zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers met de datum op 3 uur positie. Roestvrijstalen bezel is gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede staat, met oppervlakkige krassen die te verwachten zijn op elk horloge hiervan leeftijd. De originele opwindkroon van roestvrij staal is volledig origineel en gesigneerd met het beroemde "Rolex" -logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaak nr: 205XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Origineel gerestaureerde "Pie-Pan" zwarte matte wijzerplaat
Armband: originele "Rolex" roestvrijstalen "Jubilee" armband van ongeveer 20 cm (7,88 inch) inclusief horlogekast, met originele "Rolex" sluiting.
Overige: Met originele Rolex doos, maar helaas zonder papieren, die tijdens de lange reis binnen de tijd verloren zijn gegaan.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U ook gebruik maken van deze prachtige horloges als een geschenk aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen