Rolex - Datejust - 16030 - Heren - 1984

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 16030 AUTOMATIC SILVER DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1984. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele zilveren wijzerplaat met zilveren uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss T". Zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers en de datum op 3 uur positie. Een mooie gecanneleerde roestvrijstalen ring is gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede staat, met krassen op het oppervlak die te verwachten zijn op elke horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: 853XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief kroon
Wijzerplaat: Originele zilveren wijzerplaat
Band: Originele edelstalen "Jubilee" armband ca. 19 cm (7,47 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting.
Overige specificaties: Met originele Rolex doos en papieren.

Volg de onderstaande link om de VIDEO over dit horloge te zien om het te onderzoeken en de toestand in meer detail te schatten:

"youtu. be / 2iG4A7Gbst0" (verwijder de extra opening van de link).

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen Photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen