Rolex - Datejust - 16233 - Unisex - 1990-1999

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 16233 ZONNEBORSTELD ZELDZAAM JUBILEE DIAL 18K GEEL GOUD & ROESTVRIJ STALEN BICOLOR horloge, gemaakt in 1991. Het horloge is in een volledig werkende staat en verkeert in een goede staat. Dit model heeft een originele Rolex "Jubilee" wijzerplaat met Arabische uurcijfers. Gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss Made T". Een prachtige goudkleurige uren, minuten en een centrale secondewijzer, datum op 3 uur positie. Een prachtige 18k geelgouden gecanneleerde bezel is bovenop de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast gemonteerd met uitzondering van de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede staat, met lichte krasjes op het oppervlak te verwachten op elk horloge van deze leeftijd. De 18k geelgouden opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het beroemde "Rolex" -logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.


* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: X62XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zeldzame Jubilee wijzerplaat
Armband: Originele 18k geelgouden en roestvrijstalen bicolor "Jubilee" armband ongeveer 19 cm (7,48 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting.
Overige specificaties : met originele Rolex doos en papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U ook gebruik maken van deze prachtige horloges als een geschenk aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.


Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen