Rolex - Datejust 18k - 6605 - Heren - 1958

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 6605 AUTOMATIC PIE-PAN STICK ARROWHEAD DIAL 18K FULL GOLD horloge, gemaakt in 1958. Dit 18k geelgouden ontwerp zal indruk op je maken, aangezien het niet alleen de echte schat is voor Rolex-liefhebbers! Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele sun-brushed "Pie-Pan" champagne wijzerplaat met Arrowhead uurmarkeringen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "Swiss". Mooie zogenaamde Dauphine uren, minuten en een centrale secondewijzer en de datum op 3 uur positie met rood een zwart datumwiel. Een prachtige gecanneleerde 18k geelgouden ring is gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) 18k geelgouden kast exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede staat, met te verwachten krassen op het oppervlak op elk horloge van deze leeftijd. De 18k geelgouden opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: 37XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele sun-brushed "Pie-Pan" "Arrowhead" wijzerplaat
Armband: Originele Rolex 18k geelgouden "President" armband met hoogglans middenschakels, meet ongeveer 19,5 cm (7,67 inch) inclusief horlogekast met originele 18k geelgouden verborgen kroonsluiting. ARMBAND IS GEEN COEVAL VOOR DIT MODEL, MEER MODERNE.
Overige specificaties: Met originele "Rolex" doos, zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen