Rolex - Datejust Lady - 79173 - Dames - 2000

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST 79173 SUN-BRUSHED CHAMPAGNE DIAL 18K GEEL GOUD & ROESTVRIJ STALEN TWEEKLEURIG horloge, gemaakt in 2000. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele zongeborstelde champagne-wijzerplaat met geelgouden kleurmarkeringen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative Chronometer Officially Certified", "Swiss Made". Lichtgevende geelgouden uren, minuten en centrale secondewijzer met de datum op 3 uur. 18k geelgouden gecanneleerde bezel gemonteerd op de 26 mm (1,02 inch) roestvrijstalen kast, exclusief de kroon en 33 mm (1,29 inch) van lug tot lug is in goede vintage staat, met te verwachten oppervlaktekrasjes op elk horloge van deze leeftijd. De 18k geelgouden opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: P36XXXX
Diameter: 26 mm (1,02 inch) diameter exclusief kroon
Wijzerplaat: Originele sun-brushed champagne wijzerplaat
Band: Originele 18k geelgouden en edelstalen "Oyster" armband ongeveer 17 cm inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met de sluiting met het "Rolex" logo.
Anderen: Met originele "Rolex" doos en papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Stel gerust vragen!

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen