Rolex - Datejust Lady - 79174 - Dames - 2000-2010

Doe een bod

Originele ROLEX OYSTER PERPETUAL LADY DATEJUST 79174 SILVER DIAL STAINLESS STEEL LADY'S WATCH, gemaakt in 2002. Het horloge is in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Originele zilveren wijzerplaat met zilveren uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Swiss Made". Een prachtige zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers, met datumvenster op "3" uur positie. Een prachtige gecanneleerde 18k witgouden bezel is gemonteerd op de 26 mm (1,02 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 33 mm (1,29 inch) van lug tot lug is in goede staat, met oppervlakkige krasjes verwacht op elk horloge van deze leeftijd. De RVS opwindkroon is geheel origineel.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: Y44XXXX
Diameter: 26 mm (1,02 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zilveren wijzerplaat
Armband: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Jubilee" armband ongeveer 17 cm inclusief horlogekast, met het "Rolex" logo sluiting.
Anderen: Met originele "Rolex" doos en papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U ook gebruik maken van deze prachtige horloges als een geschenk aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen