Rolex - Datejust Lady Black Dial - 69174 - Dames - 1990-1999

Doe een bod

Originele ROLEX OYSTER PERPETUAL LADY DATEJUST 69174 ZWARTE WIJZERPLAAT ROESTVRIJ STALEN LADY'S WATCH, gemaakt in 1993. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Originele zwarte wijzerplaat met zilveren uurmarkeringen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "T Swiss Made T". Een mooie zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers, met datumvenster op "3" uur positie. Een mooie gecanneleerde 18k witgouden bezel is gemonteerd op de 26 mm (1,02 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 33 mm (1,29 inch) van lug tot lug is in goede staat, met oppervlaktekrasjes die moeten worden verwacht op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: S57XXXX
Diameter: 26 mm (1,02 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat
Armband: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Jubilee" armband ongeveer 17,5 cm (6,89 inch) inclusief horlogekast, met het "Rolex" logo sluiting.
Anderen: Met originele "Rolex" doos en papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen