Rolex - Datejust Lady Diamond Dial - 69173 - Dames - 1990-1999

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL LADY DATEJUST 69173 BLACK DIAMOND DIAL 18K GEEL GOUD & ROESTVRIJ STAAL TWO-TONE horloge, gemaakt in 1993. Het horloge is in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele zongeborstelde zwarte wijzerplaat met diamanten uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative Chronometer Officially Certified", "Swiss Made". Een prachtige geelgouden uren, minuten en centrale secondewijzer met de datum op 3 uur positie. 18k geelgouden gecanneleerde bezel gemonteerd op de 26 mm (1,02 inch) roestvrijstalen kast, exclusief de kroon en 33 mm (1,29 inch) van lug tot lug is in goede vintage staat, met te verwachten oppervlaktekrassen op elk horloge van deze leeftijd. De 18k geelgouden opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het beroemde "Rolex" -logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: S32XXXX
Diameter: 26 mm (1,02 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zongeborstelde zwarte diamant wijzerplaat
Armband: originele 18k geelgouden en roestvrijstalen "Jubilee" armband rond 17 cm (6,69 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met de "Rolex" logo sluiting.
Anderen: Met originele "Rolex" doos en papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U ook gebruik maken van deze prachtige horloges als een geschenk aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Voel je vrij om vragen te stellen!

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen