Rolex - Datejust Turn-O-Graph - 16264 - Heren - 2001

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 16264 TURN-O-GRAPH AUTOMATIC ROMAN NUMERALS BLACK DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 2001. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en is in goede staat. Dit model heeft een originele zwarte wijzerplaat, met zilveren lichtgevende uurmarkeringen en Romeinse uurcijfers erboven, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative Chronometer Officially Certified", "Swiss Made". Een mooie zilveren uren, minuten en centrale secondewijzer met de datum op 3 uur positie. Een prachtige 18k witgouden bidirectionele bezel gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast, exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede vintage staat, zonder ernstige krassen of sporen van gebruik. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor alle kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.


Zaaknummer: K63XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat met kleine Romeinse cijfers
Band: Originele roestvrijstalen "Jubilee" armband ongeveer 19,5 cm inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met de sluiting met het "Rolex" logo.
Overig: Met originele doos, zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.


Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen