Rolex - Datejust Turn-O-Graph Grey Dial - 1625 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 1625 TURN-O-GRAPH THUNDERBIRD AUTOMATIC SUN-BRUSHED PIE-PAN GREY DIAL, ROESTVRIJ STALEN horloge, gemaakt in 1960. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en is in goede vintage staat, met oppervlakkige krasjes te verwachten op elk horloge van deze leeftijd. Dit model is voorzien van een HERPAALDE "Pie-Pan" grijze wijzerplaat met zilveren uurmarkeringen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative Chronometer Officially Certified", "T Swiss T". Een prachtige zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers met de datum op 3 uur positie. Een prachtige 18k witgouden draaibare bidirectionele bezel gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast, exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug. De roestvrijstalen opwindkroon is geheel origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.


* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.


Zaaknummer: 338XXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief de kroon;
Wijzerplaat: HERPAALDE "Pie-Pan" grijze wijzerplaat;
Armband: Originele roestvrijstalen "Jubilee" armband van ongeveer 20 cm (7,87 inch) inclusief horlogekast met originele "Rolex" vouwsluiting;
Anderen: Met originele doos "Rolex", zonder papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U ook gebruik maken van deze prachtige horloges als een geschenk aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen