Rolex - Datejust Vignette Diamond Dial - 16234 - Unisex - 1993

Doe een bod

Originele ROLEX OYSTER PERPETUAL DATEJUST 16234 BLUE VIGNETTE DIAMOND DIAL ROESTVRIJ STAAL, gemaakt in 1993. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat. Dit model heeft een originele blauwe en zwarte "Vignette" wijzerplaat, met diamanten uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "DateJust", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss Made T". Een mooie zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers met de datum op 3 uur positie. Een gecanneleerde 18k witgouden ring is gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 44 mm (1,73 inch) van lug tot lug is in goede staat, met krassen op het oppervlak die te verwachten zijn op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: S34XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele blauwe "Vignette" diamanten wijzerplaat;
Band: Originele en elegante edelstalen "Jubilee" armband rond 18 cm (7,08 inch) inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting;
Anderen: Met originele "Rolex" doos en papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen