Rolex - Explorer - 114270 - Heren - 2002

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL EXPLORER 114270 BLACK DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 2002. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en ziet er aantrekkelijk uit, zonder zware krassen of ernstige sporen. Dit model heeft een originele zwarte wijzerplaat met Arabische cijfers op 3, 6 en 9 uur en lichtgevende uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Explorer", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "Swiss Made" . De centrale uren-, minuten- en secondewijzers zijn lichtgevend en zilverkleurig. De roestvrijstalen gladde bezel is gemonteerd op de 36 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast, die in zeer goede staat verkeert zonder zware krassen op het oppervlak. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende Rolex-logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaak nr.: Y16XXXX
Diameter: 36 mm (1,41 inch) diameter exclusief kroon;
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat;
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 19 cm inclusief horlogekast, met originele "Rolex" sluiting;
Overige specificaties: Met originele "Rolex" doos en papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen