Rolex - Explorer - 214270 - Heren - 2010

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL EXPLORER 214270 BLACK DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in de periode van 2010. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en ziet er aantrekkelijk uit en brengt veranderingen met zich mee. Dit nieuwe model heeft een originele zwarte wijzerplaat met lichtgevende chroma-light uurindexen en zilveren Arabische uurcijfers. Exclusief voor Rolex is een lichtgevend materiaal "Chroma-light" dat een langdurige blauwe gloed afgeeft. Gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Explorer", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "Swiss Made". De centrale uren-, minuten- en secondewijzers zijn lichtgevend en zilverkleurig. De roestvrijstalen gladde bezel is gemonteerd op de bovenzijde van een groter dan gebruikelijke 39 mm (1,41 inch) roestvrijstalen kast, die in zeer goede staat verkeert zonder zware krassen op het oppervlak. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende Rolex-logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaak nr.: G06XXXX
Diameter: 39 mm (1,41 inch) diameter exclusief kroon
Wijzerplaat: Originele zwarte wijzerplaat
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 21 cm (8,48 inch) inclusief horlogekast, met originele "Rolex" sluiting.
Overige specificaties: Met originele "Rolex" doos, geen papieren aanwezig.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen