Rolex - Oyster Perpetual Date - 1501 - Unisex - 1963

Doe een bod

ORIGINELE ROLEX OYSTER PERPETUAL DATE 1501 SUN-BRUSHED SILVER DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1963. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele zongeborstelde zilveren "Stick" -wijzerplaat met zilveren uurindexen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Date", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss T". Mooie "Dauphine" zilveren uren, minuten en centrale secondewijzers met de datum op 3 uur positie. VERVANGEN HANDEN. Op de 34 mm (1,37 inch) roestvrijstalen kast is een prachtige door een motor gedraaide roestvrijstalen ring gemonteerd exclusief de kroon en 42 mm (1,65 inch) van lus tot lus is in goede staat, met krassen op het oppervlak die moeten worden verwacht op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en gesigneerd met het bekende "Rolex" -logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliƫn van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaak nr: 913XXX
Diameter: 34 mm (1,37 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele zongeborstelde zilveren wijzerplaat
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 16,5 cm inclusief horlogekast, gesigneerd "Rolex", met het "Rolex" logo sluiting.
Overig: Met originele "Rolex" doos, zonder papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen