Rolex - Oyster Perpetual Mosaic Dial - 1002 - Unisex - 1973

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTER PERPETUAL 1002 SUN-BRUSHED SILVER DIAL ROESTVRIJ STAAL horloge, gemaakt in 1973. Het horloge verkeert in een volledig werkende staat en verkeert in een goede vintage staat. Dit model heeft een originele zongeborstelde zilveren wijzerplaat die zeer zeldzaam is vanwege de buitengewone, zogenaamde "mozaïek" -textuur. Met zilveren uurmarkeringen, gesigneerd "Rolex", "Oyster Perpetual", "Superlative chronometer officieel gecertificeerd", "T Swiss T". Mooie zilverkleurige uren, minuten en een centrale secondewijzer. Een mooie gladde roestvrijstalen ring is gemonteerd op de 34 mm (1,33 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 40 mm (1,57 inch) van lug tot lug is in goede vintage staat, met oppervlaktekrasjes die moeten worden verwacht op elk horloge van deze leeftijd. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanebelastingen voor EU-kopers;
* 0% btw voor kopers in de EU;
* 24 - 48 uur verzekerd verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van onszelf en op voorraad;
* Bij elk horloge hoort een eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledige terugbetaling.

Zaaknummer: 354XXXX
Diameter: 34 mm (1,33 inch) diameter exclusief de kroon
Wijzerplaat: Originele sun-brushed zilveren "Mosaic" wijzerplaat
Armband: Originele Rolex roestvrijstalen armband van ongeveer 19,5 cm (7,67 inch) inclusief horlogekast, met roestvrijstalen vouwsluiting, ondertekend met het beroemde "Rolex" -logo.
Overige specificaties: Met originele Rolex doos, zonder papieren.


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd zoals beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en we gebruiken geen Photoshop om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen? Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen