Rolex - Oysterdate Precision - 6694 - Unisex - 1966

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTERDATE PRECISION 6694 WHITE ROMAN SIGMA DIAL STAINLESS STEEL horloge, gemaakt in 1966. Het horloge verkeert in een zeer goede vintage staat, met krasjes op het oppervlak die te verwachten zijn bij elk horloge van deze leeftijd. Dit model heeft een REPAINTED witte wijzerplaat met zwarte Romeinse uurcijfers. Wijzerplaat is gesigneerd "Rolex", "OysterDate", "Precision", "sT Swiss Ts". Geelgouden uren, minuten en centrale secondewijzers met de datum op 3 uur. Een gladde roestvrijstalen ring is gemonteerd bovenop de 34 mm (1,33 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 43 mm (1,69 inch) van lug tot lug is in goede staat. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

WIJZERPLAAT OPNIEUW GESCHILDERD EN HANDEN NIET ORIGINEEL

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.


Zaaknummer: 134XXXX
Diameter: 34 mm (1,33 inch) exclusief kroon
Wijzerplaat: HERHAALDE witte Romeinse "Sigma" wijzerplaat.
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" armband ongeveer 21 cm (8,28 inch) inclusief horlogekast, en originele "Rolex" roestvrijstalen vouwsluiting.
Overig: Met originele Rolex doos, geen papieren.

Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen