Rolex - OysterDate Precision Linen Dial - 6694 - Unisex - 1972

Doe een bod

Origineel ROLEX OYSTERDATE PRECISION 6694 SILVER LINEN STICK DIAL STAINLESS STEEL horloge, gemaakt in 1972. Het horloge verkeert in een zeer goede vintage staat, zonder zware krassen en vervult zijn functies naar behoren. Dit model heeft een originele zilveren "Linnen" "Stick" wijzerplaat met zilverkleurige uurmarkeringen. Wijzerplaat is gesigneerd "Rolex", "OysterDate", "Precision", "-T Swiss T-". Een mooie uren, minuten en centrale secondewijzer met het datumvenster op 3 uur positie. Een gladde roestvrijstalen ring is gemonteerd bovenop de 34 mm (1,33 inch) roestvrijstalen kast exclusief de kroon en 42 mm (1,65 inch) van lug tot lug is in goede staat. De roestvrijstalen opwindkroon is volledig origineel en correct gesigneerd met het bekende “Rolex” logo.

Het horloge is geserviced door onze horlogemaker, de service omvatte het reinigen en oliën van het uurwerk en het afstellen van het horloge.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douaneheffingen voor EU-kopers;
* 0% BTW voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge wordt geleverd met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.


Zaaknummer: 309XXXX
Diameter: 34 mm (1,33 inch) exclusief kroon
Wijzerplaat: Originele zilveren "Linnen" "Stick" wijzerplaat.
Band: Originele "Rolex" roestvrijstalen "Oyster" -band ongeveer 20 cm (7,87 inch) inclusief horlogekast en originele "Rolex" roestvrijstalen vouwsluiting.
Overig: Met originele "Rolex" doos, geen papieren.

Volg de onderstaande link om de VIDEO over dit horloge te zien om het te onderzoeken en de toestand in meer detail te schatten:

"youtu. be / CS_fzWAibZk" (verwijder extra gaten in de link).


Het is een perfecte aanvulling op uw horlogecollectie. U kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau voor uw vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en hoogverzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, want ze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele defecten die niet worden genoemd maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.
Houd er rekening mee dat al onze foto's niet worden geretoucheerd en dat we geen photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Heeft u vragen, stel ze dan. Veel succes en bedankt voor het kijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen