Seiko - "NO RESERVE PRICE" - *Pepsi Pogue* Automatic Chronograph - 6139-6002 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Legendarische Seiko Pepsi Automatic Chronograph uit de jaren zeventig. Het horloge heeft een populaire en legendarische positie onder horlogeliefhebbers en zoals bekend ** The World's First Automatic Chronograph ** en **The First Chronograph In Space** omdat astronaut William R. Pogue (Col. Pogue) droeg een hetzelfde model (6139-6002) tijdens de NASA Skylab 4 missie in 1973 (zie laatste foto's). In 1973 bracht kolonel William Pogue zijn Seiko 6139 Automatic Chronograph aan boord van de Skylab 4 missie als onderdeel van zijn persoonlijke uitrusting. Hij had het horloge gekocht van de PX in Ellington AFB, en hoewel het horloge niet flight-approved was door NASA, mocht hij het meenemen op de vlucht (dreamchrono).

? Beweging: cal. 6139B Japan - 17 juwelen

? Kastmaat: 41 mm (zonder kroon), Lug-to-Lug: 46 mm

?Band-Size: Past tot ca. 22cm (polsmaat), Lug: 19mm

?Voorwaarde: Het horloge heeft zichtbare fouten. Allereerst, de sec handen opnieuw geschilderd en zien er anders kleur dan het origineel. Case heeft zichtbare kleine gebruikssporen. De achterkant ziet er helder uit. Wijzerplaat heeft zichtbare slijtage en markeringen. Binnenste ring ring heeft harde slijtage, sommige nummers en indexen zijn afgeveegd en ook en de roterende functie werkt niet anders functioneel. Het houdt de tijd. Chrono reset klein beetje aan de linkerkant (1/2 sec.). Waterbestendig NIET getest. Kijk goed naar foto's.

? Geen doos en papier.

Het horloge wordt via Express Courier wereldwijd verzonden met een trackingcode. De levertijd is slechts enkele dagen * voor Europa en ca. 5-7 dagen * voor andere landen.

Houd rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en buiten de controle van verkopers.
* Geschatte werkdag

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen