Bulova - Accutron II Alpha - Spaceview - 97A111 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Dit horloge is de Bulova Accutron II Alpha. Dit komt uit de Alpha-collectie die is geïnspireerd op het eerste model "space view" uit 1960. Het is ontworpen op dezelfde manier als in die tijd. Een skeleton horloge, zo zie je de spoel bij een groene bodemplaat wat nostalgisch gevoel terugbrengt. De nieuwe alpha heeft met het Ultra High Frequency-uurwerk (262 kHz trillingsfrequentie), 's werelds meest nauwkeurige polshorloge met een continu vegende secondewijzer, net als het oude model.

Bulova heeft de Alpha gevormd als een badge voor politieagenten, en deze meet 42.2 mm. Dit onderscheidt de Alpha visueel van elk ander horloge in zijn klasse. Gekoppeld aan de originele Bulova gesigneerde witte leren band, met dubbele vouwsluiting (ook Bulova gesigneerd), is deze behoorlijk luxueus. De band is 25cm lang

Bulova heeft geweldig werk geleverd, de algehele look is erg strak, met de verzonken en gegraveerde kroon gelijk met de zijkant van de kast. Het is dun om de pols, met een beetje gewicht waardoor het goed draagt. De Bulova wordt goed verpakt verstuurd inclusief originele Bulova gesigneerde doos, om hem veilig te bewaren voor je verzameling.


Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen