Echo Neutra - Averau 39 my22 - AV39-3H-BK - Heren - 2022

Doe een bod

Prachtige Echo/Neutra Averau 39 mijn volledige nieuwe film uit 2022!!
Kast van 39 mm Gemaakt van 316L staal, biedt maximale weerstand tegen corrosie, het is ontworpen met een uitzonderlijk spel van contrasten tussen de gesatineerde vlakken en gepolijste hoeken. Het spel van contrasten tussen de satijnen wijzerplaten en de gepolijste hoeken geeft het horloge een unieke uitstraling om de pols.
Bij het ontwerpen en produceren van de AVERAU 39-collectie was een van onze prioriteiten dat het horloge om de pols in elke situatie echt praktisch was. Dankzij een diameter van 39 mm, een dikte van 12,5 mm en het bijzondere ontwerp van de nokken is de AVERAU comfortabel en aangenaam om om de pols te dragen.
Versie 2022 verschilt van 2023 doordat er niet op de nato cibturino is geschreven, maar heeft een gesp met logo en een Timeproof-lus.
De AVERAU 39 Solotempo monteert het Zwitserse kaliber Sellita SW200-1 in elaboré-kwaliteit.
Een Zwitsers ontworpen en vervaardigd automatisch uurwerk met 26 juwelen en een gangreserve van 41 uur.
De objecten zijn perfect om te gebruiken of te verzamelen en ze zijn allemaal perfect in staat en uiterlijk ... veel om niet te missen.
Accessoires van hoge zeldzaamheid perfect intact.
Alles wordt met uiterste zorg verpakt in een gespecialiseerd Mail Box Etc-centrum en verzonden met toonaangevende expreskoeriers zoals UPS FED-EX TNT of SDA.
Het pakket is voor het gehele bedrag verzekerd.
Het pakket wordt gepersonaliseerd en op maat gemaakt om het volledige product van vertrek tot aankomst te bewaren en te beschermen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen