Patek Philippe - Book by Guido Mondani - Unisex - 2011-heden

Doe een bod

PRESENTATIE: DE COMPLETE GIDS OVER PATEK PHILIPPE NAUTILUS & AQUANAUT-MODELLEN

1976: Patek Philippe presenteert een van zijn meest succesvolle en populaire horloges ooit: de NAUTILUS, het eerste sporthorloge van roestvrij staal. Tegenwoordig vertegenwoordigt het het symbool van de sporthorloges van Patek Philippe.
Gemaakt door Gerald Genta, betrad de Nautilus de geschiedenis van de uurwerken als een van de meest buitengewone en duurzame ontwerpen uit de tweede helft van de 20e eeuw.
1997: een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Patek Philippe, de AQUANAUT.
Met zijn roestvrijstalen kast, zeldzaam voor een Patek Philippe, projecteerde de Aquanaut zijn sportieve aantrekkingskracht, maar beschikte hij over alle onmisbare klassieke troeven van een uurwerk van de fabrikant in Genève: precisie en betrouwbaarheid. Geen Rolex horloges geen omega geen longines geen zenith geen breil geen cartier geen iwc geen tudor geen audemars geen certina geen Casio geen seiko geen bulova geen vacheron geen Vuitton geen Porsche geen Bentley geen ferrari geen audi geen Land Rover geen gioielli geen champagne geen brochure geen VIP no sport no guitar no samsung no apple no epson no Tiffany no versace no Calvin klein no hublot no vip no pomellato no sport no arte no armi no medaglie
In deze nieuwe editie zullen we de volledige geschiedenis van deze twee modellen traceren en illustreren met al hun relevante kenmerken en details, zoals kalibers, wijzerplaten, kasten en armbanden, met als doel een echte gids te zijn voor de vele verzamelaars en liefhebbers die waarderen zowel hun technische als hun symbolische waarde.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen