Strela - Cosmos - CO40CYB - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Het horloge wordt geleverd met 2 achterdeksels. Met een gemonteerde glazen achterdeksel en een stalen achterdeksel. Het horloge heeft een echt lederen horlogeband.
De Strela COSMOS CO40CYB is een geavanceerde 10 ATM mechanische chronograaf. Het horlogeontwerp volgt de bekende Strela 3017 pioniershorlogemodellen die in de ruimte zijn gevlogen. Geborstelde zijkanten, gepolijste nokken en bezel.
De zwarte wijzerplaat van het Cosmos CO40CYB-model lijkt op de look & feel van vintage Strela-modellen. Toegepaste zilveren en groene lichtgevende staafindexen. Lichtgevende peddelhanden (Superluminova). Een tachymeterschaal en een telemeterschaal. Een retro Strela-ontwerp dat decennialang zorgvuldig is gecultiveerd.
Het horloge wordt geleverd met een zeer krasbestendig saffierglas en met een verbluffend afgewerkte roestvrijstalen achterkant. Gegraveerd met het ontwerp van het voorgaande Poljot 3017 uurwerk.
Uurwerk: De ST 1901 van Sea-Gull (TY2901) is een zeer nauwkeurig en sterk lopend handopgewonden mechanisch chronograafkaliber met 23 jewels. Een kleine tweede wijzerplaat op de 9 uur positie en een 30 minuten teller (accumulator) subwijzerplaat op 3 uur. Ten slotte is er centraal een sweep-secondenteller gemonteerd, samen met de minuten- en uurwijzers voor de tijdwaarneming.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen