TAG Heuer - Formula 1 Chronograph - CAC1111 - Heren - 1990-1999

Doe een bod

Beschrijving
Kast: RVS 42 x 44 mm; in redelijke staat; plastic beschermkap bij onderste stamper is afgebroken
Wijzerplaat: Witte wijzerplaat; in goede staat
Kristal: Glas, in goede staat
Datum: Quickset-functie werkt
Chronograaf: Functie werkt
Armband: Originele Tag Heuer RVS armband (in goede staat). Lengte inclusief horlogekop 18 cm.
(Opmerking: in geval van een discrepantie tussen de beschrijving en foto's, hebben de foto's voorrang)

Onderhoudsgeschiedenis onbekend maar algehele staat is redelijk goed en horloge loopt normaal. Resterende batterijcapaciteit onbekend. Verkocht zoals het is.

Verzekerde verzending via de volgende kanalen:
Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL Express of aangetekende luchtpost met tracking via SingPost (voor afgelegen locaties)

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN!! LET OP ALVORENS TE BIEDEN!!
1. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid enz. toegestaan of gehonoreerd.

2. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt vanwege niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle gemaakte verzend-, inklaringskosten en andere administratieve kosten.

3. In het geval van annulering naar goeddunken van de koper na verzending, is de koper aansprakelijk voor alle retourverzendkosten, administratiekosten en douanekosten die moeten worden betaald om het horloge terug te sturen en opnieuw te importeren.

4. Voor levering door DHL Express - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt meestal ongeveer 1-2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

5. Voor levering door SingPost - Internationale transit (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) meestal 2-3 weken, maar huidige internationale transit kan tot 3-4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

6. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douaneautoriteit van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u tevreden bent met een mogelijke langere vertraging in de levering gedurende deze periode.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen