Tudor - Prince Oyster Date - Ref. 74033 - Heren - 1990-1999

Doe een bod

*** Uitstekend Rolex Tudor-horloge als verjaardags- of kerstcadeau voor uw dierbaren! Rolex kroon en Rolex achterdeksel. 18K goud en staal. Wijzerplaat: Doekpatroon in champagnekleur ***

*** Rolex kroon, Rolex achterdeksel en originele Rolex Tudor armband S/N. 01 en Endlinks S/N. 597 ***

Dit is een zeer mooi two-tone 18K Goud & Staal Rolex Tudor automatisch horloge, 34mm zonder kroon, Rolex Tudor Prince Oysterdate Ref. 74033 uit 1990 in goede staat. Aangedreven door de ETA 2784 (25 jewels, high beat), aangepast door Rolex Tudor. De 18K goud & roestvrijstalen kast is 34 mm zonder kroon. De lugbreedte is 19 mm en de lug-to-lug ongeveer 41 mm. Wijzerplaat: Doekpatroon in champagnekleur.

De gecanneleerde bezel is 18K massief goud en geeft het een mooie luxe touch. Alle onderdelen zijn origineel van het horloge. Het uurwerk heeft recent een schoonmaakbeurt gehad en loopt soepel. De achterkant van de kast is gesigneerd "Original Oyster Case By Rolex Geneva". De kroon is ook gesigneerd met de Rolex-kroon en de lijn eronder, wat het twin-lock waterbestendige schroefkroonsysteem aanduidt.

- Horloge is gemaakt van: 18K Goud & Staal: -
totaal gewicht: - 0.2kg
- Ref. 74033
- Maat/diameter van het horloge
(van links naar rechts, zonder de kroon: 34mm)
- Maat/lengte polsband/armband: 19 cm.
- Onderhoudsgeschiedenis: Ja
- Conditie: lichte gebruikskrasjes
- Verzendmethode: aangetekende verzending door de lucht en verzekerd
- Waterdicht: niet testen
- Wijzerplaat: Doekpatroon in champagnekleur.
- Allemaal origineel
- Armband: origineel Rolex Tudor 18K Goud & Staal, S/N. 01
- Geen doos en geen document

*** In verband met de Covid-19, kerst- en nieuwjaarsvakantie kan de levertijd langer zijn dan normaal. De inklaringstijd door de douane van uw landen kan een of twee maanden duren, afhankelijk van de situatie van de pandemie in de wereld. ***

Opmerkingen!!!

1. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid enz. toegestaan of gehonoreerd.

2. Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt meestal ongeveer 4-5 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douaneautoriteiten van elk land het pakket verwerken bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke langere vertraging in de levering gedurende deze periode.

3. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen