Citizen - Automatic Chronograph - "NO RESERVE PRICE" - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Horloge en chronograaf werken zeer netjes, chronografen op nul gezet is prima, tijdweergave prima. Voor mij zijn alle authentieke kast en zwarte wijzerplaat zo netjes! Zie foto's! Alle onderdelen zijn origineel.

Info:
Zeldzaam Citizen "Black" automatisch chronograaf polshorloge. Komt uit de jaren 70. Het beroemde model, zoals te zien in de films.

-Met de amateuristische geest maar duizenden succesvolle ervaring, zet "Qualityeverything" zich in om liefhebbers van vintage uurwerken samen te brengen met de zeldzame uurwerken die ze willen. Vintage uurwerken zijn een goede investering die u bij zorgvuldig gebruik uw nalatenschap kunt doorgeven aan uw kinderen, het aantal daarvan neemt in de loop van de tijd af.

* Wij werken samen met de beste en snelste rederijen die verzekeringen bieden. Onze levertijd is tussen de 1-5 dagen, zelfs in de meest afgelegen landen. U kunt met een gerust hart bij ons winkelen. Om een verzekering af te sluiten, moet u de lading vóór de bezorger uitchecken.

BELANGRIJKE OPMERKING: wij geloven in één aarde! Wij kunnen u helpen met de douanerechten bij deze aankoop. Neem gewoon contact met ons op na uw aankoop "onmiddellijk" en we zullen beslissen wat u samen gaat doen, anders dachten we dat u niet eiste en rechtstreeks verzenden. We doen echter ons best, garanderen mogelijk geen succes.

Citizen 8110a mechanisch uurwerk met een automatisch opwindsysteem.

Conditie: Alle onderdelen zijn intact gereinigd en licht gepolijste kast. Kalender Engels en Arabisch. u kunt kiezen uit.
Origineel dik plat kristal, het is in uitstekende staat. Mooie sunburst collectors favorite factory originele wijzerplaat in zeer nette staat!

Kroon is naar beneden geduwd bij de 3. Originele ronde pushers. Verborgen nokken. Heel mooi hoesje, en in perfecte staat.
Kronen met Citizen-merktekens.
Grootte kast: breedte: 38 mm (zonder kroon ongeveer)

BEWEGING: Authentiek en origineel Citizen Chronograph uurwerk, het is een mechanisch uurwerk met een automatisch opwindsysteem. Uurwerk is "Citizen", "Japan", "8110A", "23J" gemarkeerd. Dit uurwerk is mooi en in uitstekend werkende staat. Quickset date, de day set manual.

Citizen gestempelde armband totale polsomtrek van 20 cm ongeveer.

-Alle functies en chronograaf zijn in werkende staat inclusief tijdwaarneming. Zeer accuraat. Maar ik kan het niet garanderen omdat het kan veranderen afhankelijk van vochtigheid en hoogte enz.

-Bestudeer a.u.b. alle foto's, zij vormen het grootste deel van de beschrijving. We maken een video van de werkende staat van het horloge.

-Het horloge wordt geleverd met een generieke horlogebox voor extra bescherming.

-We verpakken goed en verzenden het met getraceerde en verzekerde via koeriers.

-Bestudeer de invoerrechten en douanevoorschriften van uw land. Alle soorten douanerechten die moeten worden betaald, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

-Vergeet alstublieft niet onze andere veilingen te bekijken.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen