Desotos - Chronograph Cal. Landeron - "NO RESERVE PRICE" - Heren - 1950-1959

Doe een bod

Uiterst zeldzame Desotos Chronograph nivaflex antimagnetische Landeron in zeer goede staat.
Kast: 38,1 mm.
Materiaal kast: staal en 10 micron goud.


In 1952 registreerden Gigandet & Chopard het merk Desotos Chronograph Watches als een partnerschap. Deze horloges worden aangeboden met het krachtige Landeron-kaliber 187, 248 en sommige geïntroduceerd met zeer gewaardeerde ETA / Valjoux 72-bewegingen.
Louis Ulysse Chopard was de oprichter in 1860 in Sonville, Zwitserland, van de Chopard Watch Co. Hij was ook eigenaar van de Heuer Watch Company. De Charles Gigandent was de eigenaar van de Gigardet Watch Co. Het eerste jaar van zijn bestaan (circa 1851) met de medewerking van Chopard Watch Co., Desotos Watches Introduced.
Het is waar dat Gigandet de Walkmann Watch Co. bezat en Walkmann de distributeur van Breitling was (of omgekeerd).
Tegenwoordig is het merk Chopard eigendom van de familie van Karl Scheufele III en Caroline Scheufele. Gigandet & Chopard, inclusief de Chopard L'Heuve-horloges, zijn vandaag verkrijgbaar bij Neiman Marcus en andere luxe horlogewinkels in het hele land en over de hele wereld.
Dit specifieke zeldzame horloge heeft een grote kast van 38,1 mm. De lunette is gekroond met goud, het middengedeelte is gesigneerd tussen de 19 mm lugs die het 10 kt goud openen in micron, inclusief het merk van de fabrikant van de kast, en de geperste roestvrijstalen achterkant, gesigneerd met het serienummer dat dit horloge dateert uit het midden jaren 1950. Zoals het is, heeft het horloge een 8/10. Er zijn geen initialen, geen deuken, de originele wijzerplaat is in perfecte, frisse staat en wordt geleverd met massief gouden wijzers.

Verzekerde, bijgehouden, expresverzending.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen