Dulux - Chronograph Antimagnetique - Heren - 1950-1959

Doe een bod

Geschiedenis: Dulux Watch factory Ltd in liquidatie: Tramelan, deelstaat Bern,
Zwitserland. Het merk Dulux is nog steeds geregistreerd in Zwitserland, voor het laatst vernieuwd in 1993. Gindrat Rene, Montres Dulux SA, Dulux Watch Co SA, Philemon
Gindrat-Mathey, Andere merken: EGALITE, HORIZON, ILLICO WATCH, PARURE, PROSIT. Bedrijf genoteerd vanaf 1920. Het werd in 1973 genoteerd voor hefbomen.

*** Dulux Chronographe - Antimagnetique - Incabloc - Swiss Made - 14K verguld ***

Het belangrijkste kenmerk van dit stuk is de opvallende kast die is voorzien van een soort spider-lugs. Bekijk de foto goed, want dit is werkelijk een prachtige vorm.

De wijzerplaat vertoont een mooi patina. Subseconden aan de linkerkant en minutenteller aan de rechterkant. Het uurwerk is een echte en authentieke Landeron 48!

Het horloge houdt zeer nauwkeurig de tijd bij, maar de stopwatch-functie moet opnieuw worden nagekeken door de nieuwe eigenaar, want het werkt alleen maar ok.

Horlogekast, pushers en kroon waren 14K verguld.

Afmetingen: 37 mm inclusief kroon, lengte 40 mm, dikte 12 mm.

Rally horlogeband voor een maximale polsomtrek van 20 cm.

Het horloge is werkelijk een prachtig stuk dat ook steeds unieker wordt, en de waarde zal alleen maar toenemen.

Het voordeel van dit stuk is dat het voorlopig fantastisch geschikt is om gebruikt te worden.

- Gezien de Covid-19 wordt het horloge ongeveer 14 dagen tot 28 dagen bij de koper afgeleverd. Begrijp alsjeblieft de huidige situatie van de uitbraak van de Covid-19 in het Aziatische land tijdens deze pandemische periode.

Opmerkingen !!!
1.) Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het verkeert. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming, waterdichtheid enz. Toegestaan of vermaakt.

2.) Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt gewoonlijk ongeveer 2-4 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douane van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u zich comfortabel voelt met een mogelijke verlengde vertraging in de levering tijdens deze periode.

3.) De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en / of btw-heffingen die door de belastingautoriteiten van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom bij twijfel contact op met de relevante autoriteiten en bied dienovereenkomstig.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen