Enicar - Ocean Pearl Star Jewels - New Old Stock - Ref. 160-54-18 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Structuur wijzerplaat
Grote stalen kast
Uniek gevormde wijzers

Enicar Star Jewels uit de Seventies verkeert in volledig New Old Stock conditie en is voorzien van de originele caseback sticker. Het is afkomstig van een voormalig Enicar dealer en volledig ongedragen.

Naast dat de staat uniek is, betreft het ook een schitterend model. De Enicar heeft een prachtige wijzerplaat met een golvende structuur. Dit is goed te zien op foto 2.
Daarnaast heeft het horloge de uurmarkers in roman-numerals en de wijzers prachtig vormgegeven.

De Enicar heeft een groot dragende, volledig roestvrij stalen kast van 36mm exclusief kroon bij 41mm Lug-to-Lug. Bovenop en aan de zijkanten van de kast heeft het een hoogglans structuur, met daartussen een radiaal geborstelde structuur. Aan de Enicar zit een NOS Tropic-Strap (geschikt tot 19.5cm)

Het mechanische160 manufactuur uurwerk loopt uitstekend en houdt nauwkeurig de tijd. De tijdsverstelling werkt soepel en het windt goed op. Perfect voor de verzamelaar! Voor dagelijks gebruik adviseren wij een servicebeurt. Wij garanderen uiteraard de originaliteit van deze Enicar.

Enicar is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk wat vergelijkbaar is met merken als Omega, Zenith en Longines.Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen