Espadon LOV - "Swordfish" Diver - Cupillard 233-60 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Uiterst zeldzaam vintage LOV Espadon "Swordfish" heren duikhorloge uit de jaren 60. Perfecte authentieke uitstraling. Grote pijl min hand. Mooie kleur lume. Bidirectionele coole zwarte spookring. Grote driehoek 3-6-9-12 nummers.

?Het horloge werkt met een Cupillard 233-60 handmatig opwindbaar uurwerk.

? Kast is 35,5 mm (exclusief kroon) x 41 mm (lug-to-lug). De lugbreedte is 18 mm.

? Het horloge wordt geleverd met een zwarte leren band op de foto's en past tot een polsmaat van 21 cm.

?Conditie opmerkingen: Zeer goed. De kast heeft slechts lichte slijtage aan de onderrand van de kast. De schone wijzerplaat, slechts kleine markeringen. Gereinigd acrylglas. Horloge is functioneel en houdt goed de tijd. Waterdicht is niet getest en duiken met vintage horloges wordt afgeraden. Foto's maken deel uit van de beschrijving. Bekijk ze alstublieft goed.

?Geen doos en papier.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via *Express Courier met een trackingcode. Levertijd is slechts enkele dagen** voor Europa en ca. 5-7 dagen* voor andere landen.

Houd alstublieft rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en vallen buiten de controle van verkopers.

*We kunnen postdiensten gebruiken voor Spanje, Portugal, Hongarije en sommige Oost-Aziatische landen om douaneproblemen te voorkomen.
**Geschatte werkdagen

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen