GUB Glashütte - cal.09-20 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Glashutte cal 09-20 in zeer goede kubusvorm met Romeinse cijfers en horizontale lijnen in het midden van de wijzerplaat.
Het horloge is zoals het op de foto's te zien is zeer goed bewaard gebleven en het is zeer zeldzaam om dit horloge in deze staat te vinden.
Kast: 35 mm zonder kroon
17 robijnen
Gemaakt in de voormalige DDR of Oost-Duitsland.
Het horloge is volledig gecontroleerd en functioneert uitstekend.
Kast: 32x32 mm zonder kroon
17 robijnen
Gemaakt in de voormalige DDR of Oost-Duitsland.
Het horloge is volledig gecontroleerd en functioneert uitstekend.

Het item wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend, verzekerd verzonden.


LET OP; Voor alle horloges die ik verkoop, accepteer ik een gerechtvaardigde klacht, alle zendingen zijn verzekerd en daarom vraag ik klanten om een schaderapport van de koerier te maken als ze een item ontvangen dat beschadigd is en maak foto's van de schade. Als we ermee instemmen het artikel te retourneren, verwacht ik dat je het onmiddellijk doet en niet na een week of meerdere dagen en in de staat waarin je het hebt ontvangen
Alle horloges die ik verstuur, worden gecontroleerd voordat ze worden verzonden en er wordt een video over gemaakt.
Ik accepteer helemaal geen klachten, zoals: Ik heb een horloge gekocht als cadeau en het kwam niet op tijd aan, dus ik heb het niet meer nodig, het horloge had schade maar ik heb het al gerepareerd, dus ik Ik kan geen foto's van de schade verzenden, het horloge is gerookt enzovoort.
Als u vragen heeft over de artikelen die ik verkoop, stel deze dan voor of onmiddellijk na de aankoop of als u van gedachten bent veranderd over de aankoop, laat het me dan weten voordat u het verzendt om te annuleren, want wanneer ik de koper stuur, worden de verzendkosten gedragen. 't eist iets dat niet voldoet aan de regels van Catawiki. Bij voorbaat dank

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 7 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen