Hamilton-Ricoh - Electric "505" Asymmetric - "NO RESERVE PRICE" - E1002 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Hamilton-Ricoh elektrische horloges. Vergulde kast. Zeer uniek stuk. Het horloge werkt met een elektrisch gebalanceerd uurwerk (Hamilton 505) gebaseerd op Vantage 130E. De secondewijzer beweegt niet vloeiend, maar intermitterend als kwarts.

De Hamilton Ricoh Watch Company, Ltd. was een joint venture en bestond alleen tussen 1962 en 1964. Elektrische onderdelen werden gemaakt in Lancaster, PA, terwijl de mechanische onderdelen in Japan werden gemaakt, en de horloges werden ook in Japan geassembleerd. De uurwerken zijn gemerkt "Ricoh 5x5E" (Electric Watches).

? Kast is 35 mm (exclusief kroon) X 41,5 mm (lug-to-lug). De lug is 18 mm.

?De bruine leren band op de foto's past tot ca. 19,5 cm polsmaat.

?Nieuwstaat. Alleen kleine gebruikssporen op de kast. Schone wijzerplaat. Gereinigd acrylglas. Nieuwe batterij. Het houdt de tijd +-30-60 sec/dag. De balans kan worden aangepast. De foto's beschrijven de staat beter.

?Geen doos en papier.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via Express Courier met een trackingcode. Levertijd is slechts enkele dagen* voor Europa en ca. 5-7 dagen* voor andere landen.

Houd alstublieft rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en vallen buiten de controle van verkopers.

* Geschatte biz dagen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen