Heuer - Monaco Chronograph Calibre 11 'Steve McQueen' - Ref. 1133B - Heren - 1970-1979

Doe een bod

- Heuer Monaco horloge, bekend als de 'Steve McQueen', met zelfopwindend Calibre 11 en alle originele elementen van dit model in hun originele staat. Inclusief de Racing Heuer voor dit model, eveneens in originele staat.
- Origineel zelfopwindend uurwerk Calibre 11, ref. 1133 B (Swiss made), met de kastreferentie en het merk gegraveerd op het deksel.
- Roestvrijstalen kast in originele staat, zonder ooit gepolijst of aangeraakt te zijn.
- Kast met een diameter van 40 mm (exclusief kroon), zeer groot formaat voor zijn tijd.
- Originele blauw-witte Heuer wijzerplaat in originele staat, zonder enige restauratie, en origineel Heuer bezeled plexiglas kristal dat nooit gepolijst is, met gebruikssporen.
- Originele wijzers in roestvrij staal, alle drie intact en in perfecte staat en met rode inzetstukken en de centrale secondewijzer, ook in rood.
- Originele kroon gesigneerd door Heuer en nieuwe chronograafknoppen. De chronograaf is in werkende staat en reset perfect.
- Geperforeerde Corfam Racing 22 mm band in zwart leer met een recent vervangen originele Heuer roestvrijstalen gesp. Het bevat ook een originele 22 mm roestvrijstalen armband die vergelijkbaar is met degene die oorspronkelijk door Heuer in dit model werd gebruikt.
- Uurwerk in perfect werkende staat, recent geserviced.
- Wordt aangetekend en verzekerd verzonden.

#Luxeselectie

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen